RC smetarsko vozilo Mercedes-Benz Antos. 


Smetarsko vozilo je delovno vozilo, ki se vozi po cestah. To je lahko začetek učenja ločevanja odpadkov in recikliranja. Zdaj ima lahko doma svojo miniaturno različico. Skrb za naravo je pomembna in skozi igro te dejavnosti ne bo obravnavala kot prisilo, ampak bo otroka osrečilo. Popolno za igranje na prostem in doma. Igranje spodbuja otrokovo domišljijo in ustvarjalnost.


Bel zabojnik za smeti z belim polpriklopnikom, okrašen z zelenimi detajli in nalepkami z znaki reciklaže. Oranžna kabina z zatemnjenimi stekli in značilnimi petelini lahko začne potovanje!


Gradbeno vozilo na daljinsko vodenje je spreten pri obračanju koles. Igrača je realističen model smetarskega tovornjaka. Smetarsko vozilo na daljinsko vodenje za otroke se upravlja s priloženim daljinskim upravljalnikom 2.4G. Z daljinskim upravljalnikom lahko vozite naprej, nazaj in vstran. Na smetarskem vozilu je gumb, ki krmili dviganje in spuščanje zabojnika. Drugi gumb aktivira vijačne stiskalnice, ki vlečejo smeti v notranjost. Odpiranje in nagibanje tovora bo pomagalo raztresti vsebino.


Celotno zabavo spremljajo zvoki motorja, sprednjih in zadnjih luči vozila. Pri vzvratni vožnji se sliši zvok, značilen za velika vozila in stroje pri vzvratni vožnji, ki ga spremljajo utripajoče luči.


Glavne značilnosti:

- vožnja naprej in nazaj, zavijanje levo in desno

- demo gumb - prikazuje funkcije celotne igrače

- onemogočanje in omogočanje zvokov

- dviganje in spuščanje zabojnika za smeti z daljinskim upravljalnikom

- vijačne stiskalnice, ki premikajo smeti znotraj smetarskega tovornjaka

- svetlobna in zvočna signalizacijo (hupa ali sirena)

- samodejni izklop po nedejavnosti.


Komplet vsebuje:

- daljinsko vodeno smetarsko vozilo

- daljinec

- USB polnilec

- 4,8V 400mAh baterija.


Dimenzije daljinsko vodenega smetarskega vozila:

40 cm x 12 cm x 20 cm


Mere pilota:

11 cm x 8 cm x 6 cm


Dimenzije škatle:

56cm x 27cm x 20cm


Za izdelavo smetarskega vozila za otroke je bil uporabljen najkakovostnejši certificiran material, to je plastika.


To zagotavlja tako varnost in udobje uporabe kot tudi zanesljivost vozila. Da bi lahko uporabljali vse funkcije igrače na daljinsko upravljanje, morate v daljinski upravljalnik vstaviti 2 kosa AA baterij (nista priloženi) in priloženi bateriji vstaviti v vozilo.


Igralni smetarski tovornjak za otroke je pakiran v kartonski škatli s prozornim steklenim ohišjem. Je dobra ideja za darilo za vsakega fanta, ki ima rad gradbena vozila in je starejši od 6 let. Igrača ima CE certifikat, njena proizvodnja je v skladu s standardom EN 71.


RAZPRODAN


Potrebujete pomoč pri izbiri ali nasvet?

info@otroska-vozila.si

051 804 600


Avto na akumulator
Baterija Litijeva baterija 4,8V 400 mAh
Merilo 1:20
Mere (dolžina X širina X višina) 14 cm x 12 cm x 20 cm
Poreklo blaga Kitajska

RC smetarski tovornjak Mercedes-Benz Antos

  • 89.00€

  • Brez DDV: 72.95€
  • Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 89.00€

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Strinjam se