Daljinsko voden terenski R/C + visoka kolesa. 

Merilo: 1:24


Terenski avto, ki lahko premaga vsako oviro. Odlično se obnese tako na asfaltu, kot tudi na neravnem kamnu ali gozdnem odpadku. Mehka, gumirana kolesa vozila zagotavljajo visok oprijem avtomobila na različne vrste podlage, veliki amortizerji pa vam omogočajo premagovanje težjih ovir. Predstavljeni model je izdelan v merilu 1:24, zato izgleda neverjetno resnično. Vozilo na daljinsko vodenje bo pri otroku vplivalo na pravilen razvoj spretnosti, kot je vožnja avtomobilčka, pa tudi na krepitev koncentracije in razvoj ročnih spretnosti. Velika kolesa, blažilniki in terenska konstrukcija so le nekatere od prednosti tega avtomobila. V kompletu je priročen in natančen krmilnik. Če ste kdaj krmilili profesionalni avtomobil, veste, da vam ta vrsta daljinskega upravljanja omogoča največji užitek v vožnji. Brezžični daljinski upravljalnik, ki je priložen v kompletu, deluje na frekvenci 2,4 GHz, tako da lahko dirkate v večji skupini brez strahu pred medsebojnimi motnjami.


Komplet vsebuje:

- avto na daljinsko vodenje

- krmilnik za daljinsko upravljanje


Dimenzije avtomobila:

23 cm x 14,5 cm x 12,5 cm


Mere krmilnika:

15,5 cm x 10,5 cm x 6 cm


Dimenzije škatle:

31 cm x 18 cm x 17,5 cm


Avto napajajo štiri 1,5V "AA" baterije (niso priložene), 2 x "AA" 1,5V krmilnik (ni priložen). Igrača je namenjena otrokom starejšim od 6 let. Komplet ima CE certifikat in ustreza standardu EN 71. Pakiran je v kartonski škatli s prozornim okencem, zato je kot nalašč za darilo.RAZPRODAN


Potrebujete pomoč pri izbiri ali nasvet?

info@otroska-vozila.si

051 804 600


Avto na akumulator
Merilo 1:24
Barva modra, rdeča ali srebrna
Mere (dolžina X širina X višina) 23 cm x 14.5 cm x 12.5 cm

RC Off-road avto z XL gumami 1:24

  • 45.00€

  • Brez DDV: 36.89€
  • Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 45.00€

Razpoložljive možnosti


Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Strinjam se