Primeren za otroke od 1. do 3. leta starosti


Barva: modra


Otroški poganjalec za otroke je bil zasnovan za energične malčke, ki se radi gibajo na prostem. Avto se premika zelo enostavno - dovolj je, da oseba potisne ročaj, povezan z vozilom. Ko otrok odraste in spremenite konstrukcijo njegovega poganjalca ter ga spremenite v vozilo. Mali voznik bo prevzel krmilo svojega avtomobila in se z nogami izmenično odrival od tal. Otroški poganjalec je odlična pridobitev za vse starše, saj omogoča sprehode in izlete, ne da bi morali s seboj vzeti voziček.


Izberite otroški poganjalec z:


- možnostjo preobleke v vozni avtomobil,

- nevtralno barvo,

- majhno težo,

- funkcijami na volanu,

- predal za shranjevanje pod sedežem,

- varna struktura in oblika brez ostrih koncev.


Otroško mini vozilo je bilo zasnovano s pozornostjo do najmanjših podrobnosti, kar bistveno vpliva na pozitivne občutke mladega voznika. Trdna, a lahka in enostavna konstrukcija že vrsto let zagotavlja odlično zabavo. Poenostavljena oblika športnega avtomobila in izdelava z uporabo najkakovostnejših materialov povečata njegovo odpornost na poškodbe, ki se lahko pojavijo med divjo zabavo.


Komplet je sestavljen iz plastičnega avtomobilskega ohišja, ročaja, opore za noge, zaščitnih ročk, koles, vrtljivega volana, opore, zadnjega nosilca, osi in okrasnih pokrovčkov. Velika prednost avtomobila je sposobnost, da ga prosto potisnete z ročajem v vožnjo - samo odstranite opore za noge, tirnice in ročaj, da se bo malček lahko vozil sam. Sedež avtomobila je dvignjen - prostor pod njim lahko med drugim uporabite za shranjevanje otrokove najljubše igrače. Gumb na sredini volana  oddaja zvok.


Izdelek je namenjen otrokom, starejšim od 2eh let - uporabljajo ga lahko vsi malčki, katerih teža ne presega 50 kg. Majhni elementi. Navodila priložena. Izdelek ima CE certifikat, za njegovo izdelavo pa so bili uporabljeni materiali, ki so varni za otroke.


Dimenzije vozila:

Višina (s potisnikom) - 85 cm

Širina - 40 cm

Dolžina - 60 cm


Dimenzije paketa: 62,5 x 30 x 35,5 cm

Teža: 3,95 kg


DOSTAVA: 4 - 10 dni


Potrebujete pomoč pri izbiri ali nasvet?

info@otroska-vozila.si

051 804 600


Moder otroški poganjalec 3v1

  • Šifra: Moder otroški poganjalec 3v1
  • Razpoložljivost: 3 - 7 delovnih dni
  • 54.00€

  • Brez DDV: 44.26€
  • Cena v nagradnih točkah: 1

Podobni izdelki

Rumen otroški poganjalec 3v1

Rumen otroški poganjalec 3v1

- možnostjo preobleke v vozni avtomobil,- nevtralno barvo,- majhno težo,- funkcijami na volanu,- pre..

54.00€ Brez DDV: 44.26€

Otroški poganjalec 3v1 (zelen)

Otroški poganjalec 3v1 (zelen)

Otroški poganjalec za otroke je bil zasnovan za energične malčke, ki se radi gibajo na prostem. Avto..

54.00€ Brez DDV: 44.26€

To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh. Kliknite za več informacij o piškotkih.
Dovoli vse piškotke