Božično drevo na deblu od 160 cm do 250 cm + snežne bleščice. 


Drevo izgleda kot pravo, naravno zimsko božično drevo. Konci vejic so okrašeni z bleščicami, tako da se lepo zlijejo s svetlobo. Zelene vejice so na gosto postavljene, zaradi česar božično drevo izgleda zelo estetsko. Božično vzdušje se bo ohranilo zahvaljujoč vonju naravnega drevesnega debla.


Celotna konstrukcija je sestavljena iz 3 delov: božičnega drevesa, naravnega debla in stabilne podlage, ovite v okrasno juto. Zaradi modularnega sistema je tako montaža kot demontaža drevesa zelo enostavna, povezave vseh segmentov pa niso vidne. Moderno božično drevo ni le lepo videti, ampak je tudi praktično. S postavitvijo na visoko deblo ne zavzame veliko prostora, zlahka ga prestavimo v različne kote našega stanovanja. Vejice so toge in dobro nameščene, ne bodo se upognile pod težo božičnih okraskov. Barva smreke je izbrana tako, da spominja na pravo smreko.


Poleg tega ima smreka vejice posute z bleščicami, kar ji daje nenavaden čar in še bolj prazničen videz.


V kompletu so tudi storži.


Umetna novoletna smreka 3D

  • Šifra: Novoletna smreka 3D
  • Razpoložljivost: 3 - 7 delovnih dni
  • 49.00€

  • Brez DDV: 40.16€

Razpoložljive možnosti


Oznake: Novoletna smreka

To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh. Kliknite za več informacij o piškotkih.
Dovoli vse piškotke