Daljinsko voden futuristični dinozaver R/C s puščicami. 


Zaradi svoje velikosti in skrivnostnosti so dinozavri zelo priljubljeni med mladimi fanti. Pri tej starosti si otroci želijo tudi prve hišne ljubljenčke. Zahvaljujoč našemu interaktivnemu sodobnemu R/C dinozavru lahko uresničite dve sanji hkrati!


Ta plenilski dinozaver futurističnega videza je prava poslastica za svojega bodočega lastnika. Zver je videti veličastna in dinamična. Ima usta z močnimi čeljustmi, močne spodnje okončine in dolg, biču podoben rep. Glava dinozavra je okrašena s koščenimi rogovi, prekritimi z detajli, ki posnemajo kožo. Mehanska žival ima tudi robotske elemente – oči se ji svetijo, na hrbtu pa je nameščen izstreljevalec izstrelkov!


Dinozavra upravljate z daljinskim upravljalnikom, ki udobno leži v roki. Z njim mu lahko dajete ukaze, na primer premikanje, oddajanje zvokov in streljanje z orožjem!


Zahvaljujoč minimalističnemu dizajnu škatle in velikemu, prozornemu steklu je igrača še pred razpakiranjem videti zelo elegantna. Dinozaver se napaja preko polnilne baterije, ki jo lahko polnite s priloženim USB polnilcem. Daljinski upravljalnik potrebuje baterije AA (niso priložene).


Dimenzije paketa: 59 cm x 33 cm x 17 cm.

Teža z embalažo: 3 kg.


DOSTAVA: 3 - 7 delovnih dni


Potrebujete pomoč pri izbiri ali nasvet?

info@otroska-vozila.si

051 804 600


Avto na akumulator
Mere (dolžina X širina X višina) 59 x 33 x 17 cm

Daljinsko voden futuristični dinozaver RC

  • 73.00€

  • Brez DDV: 59.84€

To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh. Kliknite za več informacij o piškotkih.
Dovoli vse piškotke